Milas Ziraat Odası > Haberler > Yangın mağduru çiftçimize geçmiş olsun ziyareti

Yangın mağduru çiftçimize geçmiş olsun ziyareti

Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Milas Ziraat Odası Meclis Üyesi Sayın Yalçın Kocakaya ile birlikte Milas’ta yangın mağduru çiftçiye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Milas’a bağlı Bafa Mahallesi’nde geçimini hayvancılıkla sağlayan Galip Bölükbaş’a ait samanlıkta sabaha karşı henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangında, samanlıkta büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, yangın haberini aldıktan sonra Milas Ziraat Odası Meclis Üyesi Yalçın Kocakaya ile birlikte Bölükbaş ailesini ziyaret etti.

Bafa Mahalle Muhtarı Kerim Tekin ve aileden yangınla ilgili bilgi alan Milas Ziraat Odası Başkanımız Sayın İsmail Atıcı, “14 Mayıs Çiftçiler Günü’nde, bayramda çiftçimizin başına gelen bu yangın bizleri çok üzdü. Bölükbaş ailesine geçmiş olsun diyor, Milas Ziraat Odası olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız.” diye konuştu.