Milas Ziraat Odası > Haberler > Pınarcık Mahallesinde yangın felaketi yaşayan üyemize geçmiş olsun ziyareti yaptık

Pınarcık Mahallesinde yangın felaketi sonucu evi kullanılamaz hale gelen çiftçilik yapan Odamız üyesi Halil Kaya'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Ziyarete Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Atıcı, Başkan V. Fikret Turgut, Meclis üyesi Yalçın Kocakaya ve Pınarcık Mah. Muhtarı katıldı. Yön. Krl. Bşk. İsmail Atıcı yanan evde incelemelerde bulunarak, can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu belirtti. Oda olarak üyemizin bu kara gününde maddi ve manevi elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu belirtmiştir.