Milas Ziraat Odası > Haberler > Odamız Yön.Krl.Başkanı İsmail Atıcı ve Muğla genelindeki diğer Ziraat Oda Başkanları TZOB Gn.Başk. S.Şemsi Bayraktar'ı makamında ziyaret etti.

Odamız Yönetim kurulu Başkanı İsmail Atıcı, Muğla ilindeki diğer Ziraat Oda Başkanları ve Muğla Milletvekilleriyle birlikte TZOB Genel Başkanı S.Şemsi Bayraktar'ı makamında ziyarette bulundular. Ziyarette Genel Başkana Muğla ilinin genel tarımsal sorunlarını içeren bir kitapçık takdim edildi. Muğla ilinin tarımsal sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunularak çözüm önerileri görüşüldü.