Milas Ziraat Odası > Haberler > Muğla Valisi Sayın Esengül Civelek, beraberinde Milas Kaymakamı Sayın Eren Arslan'la birlikte Odamıza 20.09.2017 tarihinde ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında Sayın Vali, Odamız Yönetim Kurulu ve Meclis Kurulu üyeleriyle tanışarak Milas'ın tarımsal sorunları karşılıklı konuşuldu.

Sayın Valimize özellikle sulama konusunda yaşanan sıkıntılar aktarıldı. Yapımı planlanan barajların biran önce başlatılması ve faaliyete geçmesi husundaki taleplerimizi ilettik. Ayrıca zeytin ve zeytinyağının pazarlaması konusunda markalaşmanın önemi değinildi.