Milas Ziraat Odası > Haberler > Muğla DSİ Müdürünün Odamıza Ziyareti

Muğla DSİ Müdürünün Odamıza Ziyareti

DSİ Muğla Şube Müdürü Sayın Mehmet İskender beraberinde Teknik ekibinden Hasan Yavuz ve Fatih Çetinkaya Odamızı ziyarette bulundular. DSİ Müdürü ziyaretinde DSİ'nin Milas İlçesinde yaptığı yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Odamız Yön. Krl. Başkanı İsmail Atıcı da önümüzdeki yıllarda Milas'lı çiftçilerimizin tarımsal sulamadaki sıkıntılarının ivedilikle çözülmesi için sulama projelerinin hızlandırılması konusunu dile getirdi. Özellikle bitkisel üretimin yoğun olarak yapıldığı ovalarda giderek tuzlanan ve yetersiz kalan yeraltı sularının  sulu tarımı bitireceğini vurgu yaptı. DSİ Müdürü de, Milas'ta DSİ 'nin birçok yatırıma imza attığını ve yeni yapılacak barajlarla ilgili (Eşence ve Kemikler Barajı) çalışmaların hızlandırıldığını söyledi.