Milas Ziraat Odası > Haberler > Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı Ramazan Bayramı Kutlaması

Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı Ramazan Bayramı Kutlaması

Oda Başkanımız İsmail Atıcı’nın Ramazan Bayramı mesajı… Milas Ziraat Odası Başkanımız İsmail Atıcı, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Bayramları, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygıyı perçinleyen, barışlara, kardeşçe kucaklaşmalara vesile olan günler olarak niteleyen Milas Ziraat Odası Başkanımız İsmail Atıcı, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkanımız Atıcı, kutlama mesajında şunları kaydetti: “İnsanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerden olan bayramlar; dargınlıkların unutulmasına, barışlara ve kardeşçe kucaklaşmalara vesile olur. Bayramlar ayrıca millet olarak birlik ve beraberliğimizi daha içten hissettiğimiz, mutluluklarımızı paylaştığımız müstesna günlerimizdir. Bizleri sevgi ve saygı bağları ile birleştiren, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olacak, yeni bir Ramazan Bayramı’na da sağlıkla, huzur, güven, birlik ve beraberlik içerisinde kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle bayramın İslam Alemine, ülkemize ve tüm dünyaya hayırlı olmasını temenni eder, halkımızın ve çiftçilerimizin Ramazan Bayramını kutlarım.”