Milas Ziraat Odası > Haberler > Milas Kaymakamı Sayın Fuat Gürel Odamıza veda ziyaretinde bulundu.

Milas Kaymakamı Sayın Fuat Gürel Odamıza veda ziyaretinde bulundu.

Ankara Etimesgut'a tayini çıkan Milas Kaymakamı Sayın Fuat Gürel, ilçemize veda ziyaretleri kapsamında Odamızı ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Atıcı, ziyaretinden dolayı Kaymakama teşekkür ederek konuşmasını şöyle sürdürdü."ilçemizdeki görev süreniz boyunca uyumlu ve verimli çalışmalarda bulundunuz. Özellikle ilçemizdeki çiftçileri yakından ilgilendiren Milas Güney Ege Tarım Fuarı için yaptığınız çabalar, Milas Zeytin Hasat Şenliğinin düzenlenmesinde çok büyük gayretleriniz için size çiftçilerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Karain Mağarasının ilçemiz turizmine kazandırılması sizin çabalarınız sayesinde olmuştur. İlçemize yapmış olduğunuz tüm hizmetlerden dolayı Milas Ziraat Odası adına size teşekkür ediyoruz. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz."