Milas Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Milas Ziraat Odası > Haberler > Başkan Atıcı’dan Ziraat Bankası Karya Şubesi’ne hayırlı olsun ziyareti

Başkan Atıcı’dan Ziraat Bankası Karya Şubesi’ne hayırlı olsun ziyareti

Başkan Atıcı’dan Ziraat Bankası Karya Şubesi’ne hayırlı olsun ziyareti

Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Ziraat Bankası’nın ikinci şubesi olarak açılan Ziraat Bankası Karya Şubesi’nin Müdürü Serdar Başer’i ziyaret ederek başarılar diledi. Başkan Atıcı, ziyarette ikinci şubenin Milas’a ve çiftçilere kazandırılmasında emeği geçen isimlere ve kurumlara teşekkür etti.

Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Milas’a ikinci şubesini açan Ziraat Bankası’nın Karya Şubesi Müdürü Serdar Başer’i ziyaret etti. Müdür Başer’e çiçek takdim eden Başkan Atıcı, ikinci şubenin çiftçiler ve Milas halkı tarafından memnuniyetle karşılandığını ifade ederek, “Ziraat Bankası Karya Şubesi hayırlı olsun. Size ve personelinize görevlerinizde başarılar diliyor, çiftçilerimiz adına hizmetleriniz için teşekkür ediyorum.” dedi.

Müdür Başer, nazik ziyaretinden ötürü Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı’ya teşekkür etti.

“ÇİFTÇİLERİMİZİN İKİNCİ ŞUBE TALEBİNİ GERÇEKLEŞTİRENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Uzun bir süredir çiftçilerin ikinci şube talebinin bulunduğunu söyleyerek süreci anlatan Başkan Atıcı, “Yerel seçimler öncesi Odamızı ziyaret eden AK Parti Muğla Milletvekilleri Sayın Mehmet Yavuz Demir ve Sayın Yelda Erol Gökcan'a mevcut Ziraat Bankamızın yükünün çok ağır olduğunu, çiftçilerimizin işlemlerinin daha hızlı görülmesi yoğunluğun azaltılması için ikinci şube açılması talebimiz haklı ve yerinde bir talep olarak görülerek gerekli girişimler başlatıldı. Temmuz ayı itibariyle ikinci şubemiz Karya şubesi adıyla Hayıtlı Mahallesi Atatürk Bulvarında hizmete başladı. Şubemizin açılışında emeği geçen Milletvekillerimize, AK Parti önceki dönem İlçe Başkanı Sayın Fahri Acar'a şimdiki ilçe Başkanı Sayın Emin Çelik ve yönetim kurullarına, Ziraat Bankası Genel Müdürlüğüne çiftçilerim adına teşekkür ediyorum. Çiftçilerimize ve halkımıza önemli bir rahatlık sağlayan Karya Şubesi Müdürü Sayın Serdar Başer’e ve personeline, Ziraat Odası Meclis ve Yönetim Kurulum adına da bir kez daha başarılar dilerim.” diye konuştu.