Milas Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Milas Ziraat Odası > Haberler > Başkan Atıcı, Kızılay gönüllüsü oldu

Başkan Atıcı, Kızılay gönüllüsü oldu


-Başkan Atıcı, Kızılay gönüllüsü oldu

Türk Kızılay Milas Şube Başkanı Ayşegül Semerci Güneş ve yönetim kurulu üyeleri, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı’yı makamında ziyaret ederek Kızılay'a destek istediler. Kızılay’ın önemine dikkat çeken Başkan Atıcı, Kızılay gönüllüsü olarak rozet taktı.

 Türk Kızılay Milas Şube Başkanı Ayşegül Semerci Güneş ve yönetim kurulu üyeleri, Milas’taki STK ziyaretlerini sürdürüyor. Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı’yı ziyaret eden Kızılay yönetimi, Kızılay hakkında bilgi verdi.


Muğla genelinde kan bağışı konusunda Milas’ın ilçeler arasında 1. sırada olduğunu söyleyen Türk Kızılay Milas Şube Başkanı Ayşegül Semerci Güneş, Bodrum’un kan bağışında 2. sırada olduğunu belirtti.

Milas’ta Kızılay’ın son dönemdeki sel ve hortum afetinde, maden kazasında vatandaşlara yardıma koştuğunu anlatan Güneş, Kızılay için Başkan Atıcı’dan destek istedi.

Kızılay’ın toplum adına çok önemli bir görev ifa ettiğine dikkat çeken Başkan Atıcı, her zaman Kızılay’a destek olacaklarını belirterek Kızılay gönüllüsü oldu.

Atıcı, Kızılay üyeliğinin ardından Başkan Güneş’in elinden Kızılay rozetini taktı.

Kızılay’ın Milas’taki projeleri hakkında bilgi de veren Güneş, Kızılay’a destek sözü veren Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı ve yönetimine teşekkür etti.

RAMAZAN AYI İYİLİK AYIDIR

“Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu günahlardan ve cehennemden kurtulmamıza vesile olan onbir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif ayımız mübarek ve İslam Alemi için hayırlara vesile olsun” diyerek Ramazan ayının iyilik ayı olduğunu ifade eden Güneş, “Ramazan’da az çok demeden bağışlarınızı Kızılay’a yapın, yardımlarınız doğrudan ihtiyaç sahiplerine ulaşsın. Yardımlarınızı, Ziraat Bankası-Milas Şubesi Türkiye Kızılay Derneği Milas Şubesi IBAN:TR36 0001 0002 0500 0018 6872 88 numaralı hesaba yatırabilirsiniz.” dedi.

Ziyaret programı hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.