Milas Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Milas Ziraat Odası > Haberler > Başkan Atıcı 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı

Başkan Atıcı 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı

Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, halkın haber alma ve bilgi edinme ihtiyacını 7/24 özveriyle çalışarak karşılayan tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutladı.

Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla yazılı bir açıklama yaparak tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Basın Bayramı’nı tebrik etti.

Büyük bir özveriyle halkın haber alma ve bilgi edinme ihtiyacını karşılayan yerel ve ulusal basında görev yapan basın çalışanlarının önemine dikkat çeken Başkan Atıcı, “Demokrasinin vazgeçilmezi olan basın, bir hayli emek isteyen zor ve meşakkatli bir alandır. Bu anlamda bu mesleği icra eden basın çalışanlarımızın önemi de bir hayli büyüktür! Toplumun bilgilendirilmesi ve aydınlatılması gibi önemli bir görevi 7/24 çalışarak yerine getiren basın çalışanlarımız, aynı zamanda vatandaşlar ile STK’lar arasında, vatandaş ile devlet arasında sağlıklı iletişimin sağlanması ve kamuoyu oluşturulması gibi önemli bir görev ifa etmekteler. Özelde ilimiz ve ilçemizle ilgili haberlerde birlik ve beraberliğimize sahip çıkarak, duyarlı, özverili ve sorumlu habercilik anlayışıyla basın sektörüne emek veren tüm basın çalışanlarımızın 24 Temmuz Basın Bayramını kutluyor, çalışma hayatlarında başarılar diliyorum.” dedi.