Milas Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Milas Ziraat Odası > Haberler > 3.Milas Zeytin Hasat Şenliği, bu yıl 19-20 Kasım 2016 tarihlerinde başarılı bir şekilde gerçekleşti.

3.Milas Zeytin Hasat Şenliği, bu yıl 19-20 Kasım 2016 tarihlerinde başarılı bir şekilde gerçekleşti.

önetim Kurulu Başkanımız İsmail Atıcı kendilerine teşekkürlerini sunarak zeytinyağı, çam balından oluşan hediye paketleri takdim etmiştir.
Bu yıl 3. kez gerçekleşen Odamızın da destek verdiği Milas Zeytin Hasat Şenliği, 19-20 Kasım tarihlerinde başarılı bir şekilde yapıldı. Bu yılki şenliğe geçen yıllara oranla daha çok katılım ve ilgi vardı. 19 Kasım saat 10.00'da kortej yürüyüşüyle başlayan 3. Milas Zeytin Hasat Şenliğinde, biz de Ziraat Odası Yönetim, Meclis Kurul üyeleri ve personel olarak gerekli katılımı sağladık. Muğla Valisi Sayın Amir Çiçek, Muğla Büyük şehir Belediye Başkanı Sayın Osman Gürün, Muğla Milletvekilleri Sayın Nihat Öztürk, Sayın Akın Üstündağ, Milas Kaymakamı Sayın Fuat Gürel, Milas Belediye Başkanı Sayın Muhammet Tokat standımıza bizzat gelerek bizleri onurlandırdıkları için teşekkür ediyoruz. Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Atıcı kendilerine teşekkürlerini sunarak zeytinyağı, çam balından oluşan hediye paketleri takdim etmiştir. Milas Zeytin Hasat Şenliğine destek veren bütün Kurum ve Kuruluşlara Ziraat Odası olarak teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki yıllarda da bu desteğin büyüyerek sürmesini ve Milas zeytin yağımızın hakettiği değeri bulmasını temenni ediyoruz...