Milas Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Milas Ziraat Odası > Haberler > Şekerbank’tan çiftçiye özel destek…

Şekerbank’tan çiftçiye özel destek…

Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı’yı ziyaret eden Şekerbank yöneticileri ve personeli, Şekerbank’ın çiftçilere özel faiz oranlarını indirdiğini ve Hasat Kart ile uygun alışveriş koşulları sunduğunu duyurdu.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Çiftçilere destek olacak imkanlar sunan Şekerbank’a teşekkür eden Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, “Öncelikle sayın müdürümüze ve satış müdürümüze, arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Şekerban’ın çiftçilerimiz lehine bazı uygulamaları var. Kur farkından dolayı çiftçilerimiz ekonomik olarak bazı sıkıntılar yaşıyor. Bu sıkıntıları hafifletmek, çiftçimize bir nefes aldırmak açısından Şekerbank, faizi sabitliyor, Hasat Kart ile gerçekten uygun imkanlarla alışveriş imkanı sunuyor. Çiftçilerimiz en azından seçenek olarak bu avantajlardan yararlanabilir. Bankaya gidip bu konuda ayrıntılı bilgi alabilirler. Çiftçilerimiz ne kadar memnun olursa biz de o kadar memnun oluruz. Çiftçilerimize bu zor günlerde destek olacak imkanlar sunan Şekerbank’a, banka yöneticilerine ve personeline teşekkür ediyorum.” dedi.

Çiftçilerin üretimlerini sürdürebilmeleri için çeşitli finansman desteği ve avantajlar sunduklarını kaydeden Şekerbank Ege Bölge Müdürlüğü Tarım Bankacılığı Satış Müdürü Sezer Sevinç, “Çiftçilere bu dönemde destek olmak için faiz oranlarımızı şuan için yüzde 33 seviyelerine indirdik. Bu dönemde çiftçimizin yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Vade konusunda da 1 yıldan 5 yıla kadar vadelerimiz açık. Çiftçilerimiz her türlü zirai ihtiyaçları, yatırımları, işletme giderleri için bankamızın sunduğu finansman desteğinden yararlanabilir. Çiftçinin kurduğu bir bankayız. O yüzden bu yolda çiftçilerimizle yürümeye devam ediyoruz. Son yapılan düzenlemeyle birlikte bankamızın Hasat Kartı ile çiftçilerimiz, 5 ay 0 faizle Ziraat Odamızın kuruluşu olan MİZOTAR’dan alışveriş yapabilecekler. Artık çiftçilerimiz bu imkanla MİZOTAR’dan her türlü ekipman, gübre ve tarım ilacı alabilirler.” diye konuştu.

ŞEKERBANK ÇİFTÇİLER İÇİN FAİZ ORANINI İNDİRDİ

Şekerbank yönetici ve personelinin ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, çiftçilerin yararına hizmet sunan her kuruluşun kendileri için değerli olduğunu belirtti.

Şekerbank Ege Bölge Müdürlüğü Tarım Bankacılığı Satış Müdürü Sezer Sevinç, Şekerbank Milas Şube Müdürü Pınar Top Mavili ve Şekerbank Milas Şubesi Tarım Bankacılığı Satış Yönetmeni Haki Güngör, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı’yı makamında ziyaret etti. MİZOTAR Müdürü Mehmet Emin İnce’nin de hazır bulunduğu ziyarette, Şekerbank yöneticileri ve personeli, bankanın çiftçilere özel uygulamaları hakkında bilgi aktardılar.