Milas Ziraat Odası > Haberler > Odamız Yön.Krl.Başkanı İsmail Atıcı'nın Kırcağız Mahallesinde Çiftçilerle Buluşması

Milas Kaymakamı Eren Arslan'ın Kırcağız Mahallesine yaptığı geziye, Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Atıcı katılarak çiftçilerimizle buluştu. Görüşmede Kırcağız Mahallesindeki çiftçilerin karşılaştıkları genel sorunlar ile birlikte tarımsal sorunlar belirlendi. Çiftçilerimizden gelen tarımsal sorunlar not edildi. Tarımsal konuların çözümü konusunda Oda olarak ilgili birimlerle çalışıp çözüm bulmaya çalışacağız.