Milas Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Milas Ziraat Odası > Haberler > Oda üyesi çiftçilere özel kredi imkânı…

Oda üyesi çiftçilere özel kredi imkânı…

Oda üyesi çiftçilere özel kredi imkânı… Milas Ziraat Odası Başkanlığı ve QNB Finansbank Milas Şubesi arasında imzalanan anlaşmayla birlikte oda üyesi çiftçiler, düşük faiz oranı ve esnek ödeme koşullarıyla tarım kredisi hizmetinden faydalanabilecek.

QNB Finansbank Milas Şube Müdürü Onur Özbay ve QNB Finansbank Milas Şubesi Tarım Bankacılığı Portföy Yöneticisi Ali Evgeç, Milaslı oda üyesi çiftçilere düşük faiz oranı ve esnek ödeme koşullarında tarım kredisi sağlanması amacıyla Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette avantajlı tarım ve hayvancılık kredileriyle çiftçilerin, hem finansman hem de yatırım ihtiyaçlarına yönelik özel çözümler ürettiklerini belirten QNB Finansbank Milas Şube Müdürü Özbay, çiftçilere özel düşük faizli tarım kredisi sağladıklarını belirtti.

QNB Finansbank Milas Şubesi Tarım Bankacılığı Portföy Yöneticisi Ali Evgeç ise ilçenin tarımsal alandaki potansiyelinin farkında olduklarını ifade ederek, bu potansiyelin harekete geçirilmesi adına çiftçilere destek olacaklarını ve çiftçileri şubeye beklediklerini söyledi.

QNB Finansbank yetkililerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu söyleyen Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, oda üyelerine Ziraat Bankası’ndan sonra özel bankalar arasında en uygun faiz ve ödeme koşullarını sunan QNB Finansbank’a, yöneticilerine ve personeline teşekkür etti.

Milas Ziraat Odası üyesi çiftçileri kapsayan anlaşma, görüşmenin ardından Oda Başkanı Atıcı ve QNB Finans Bank Şube Müdürü Özbay’ın imzalarıyla yürürlüğe girdi.