Milas Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Milas Ziraat Odası > Haberler > Milas Ziraat Odası Delege Seçimleri yapıldı

Milas Ziraat Odası Delege Seçimleri yapıldı

      Milas Ziraat Odası Delege Seçimleri, ilçe genelindeki toplam 132 mahalle muhtarlığında kurulan sandıklarda yüksek bir katılım oranıyla tamamlandı. Delege seçimlerinin, demokrasi çerçevesinde ve huzur içinde gerçekleştirildiğini söyleyen Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, “Seçimde delege adayı olup kazanan veya kazanamayan tüm çiftçilerime ayrıca teşekkür eder, başarılar dilerim.” dedi.

 Milas Ziraat Odası Delege Seçimleri, geçtiğimiz Pazar günü ilçe genelindeki 132 mahalle muhtarlığında kurulan seçim sandığında yapılan oy kullanma işlemiyle tamamlandı. Seçimle birlikte, 2019 yılının şubat ayı içerisinde yapılacak olan Ziraat Odası Başkanlığı seçiminde, oda başkanını seçecek olan delegeler belirlendi.

Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, delege seçimlerinin demokratik bir şekilde ve huzur içerisinde gerçekleştirildiğini ifade etti.

Başkan Atıcı, “Milas Ziraat Odası Delege Seçimleri’ni 132 mahallede tamamladık. Seçim sonrasında delege adayları belirlendi ve şubat ayı içerisinde yapacağımız genel kurulumuzda da delegeler oda meclisini belirleyecek. Seçime katılan oy kullanan veya katılamayan tüm çiftlerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca delege adayı olup kazanan veya kazanamayan tüm çiftçilerime ayrıca teşekkür eder, başarılar dilerim.” dedi.