Milas Ziraat Odası > Haberler > Başkan Atıcı'dan iyi tarım uygulamaları bilgilendirmesi

Başkan Atıcı'dan iyi tarım uygulamaları bilgilendirmesi

Milas Kaymakamlığı başkanlığında Dibekdere Mahallesi’nde düzenlenen toplantıya katılan Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, protokolle birlikte çiftçileri ziyaret ederek iyi tarım uygulamaları ve genç çiftçilere yönelik destekler hususunda bilgi verdi.

Milas Kaymakamı Eren Arslan, kurum amirleri ve STK temsilcileriyle birlikte “Vatandaş Buluşmaları” adı altında Milas’ın merkez ve kırsal mahallelerine ziyaretler gerçekleştiriyor.

Dibekdere Mahallesi’nde Kaymakam Arslan başkanlığında düzenlenen ziyarete; Milas Jandarma Komutanı Binbaşı Hayrettin Fidan, Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Milas Sağlık Müdürü Dr. M. Ergun Kırova, Milas AK Parti İlçe Başkanı Fahri Acar, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Milas Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hayrettin Akkaya ve öğretim görevlileri, Milas Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde görevli Ziraat Mühendisi Ümit Özgüç, Aydem Elektrik Dağıtım A. Ş. Milas İşletme Müdürü Atilla Uzunoğulları, Dibekdere Muhtarı Ahmet Acar ve mahallleliler katıldı.

Mahallelinin sorunlarını dinleyen ve ilgili mercilere talimat vereceğini belirten Milas Kaymakamı Eren Arslan, ayrıca vatandaşların hizmet noktasındaki taleplerini not etti.

Kaymakam Arslan daha sonra kurum amirleri ve Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı ile birlikte toplantının ardından mahallede örtü altı yetiştiriciliği yapan çiftçi Muhittin Turhan ve ailesinin seraları gezdi. Çilek, biber, domates vb. ürünler yetiştiren Turhan ailesine başarılar dileyen Oda Başkanı Atıcı, burada yaptığı açıklamada iyi tarım uygulamaları ve genç çiftçilere yönelik destekler hususunda bilgi vererek tüm çiftçilerin desteklemelerden yararlanmaları tavsiyesinde bulundu.