Milas Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Milas Ziraat Odası > Haberler > Başkan Atıcı’dan Atatürk’ü Anma Günü mesajı… Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 80. yılında minnet ve şükranla andıklarını söyledi.

Başkan Atıcı’dan Atatürk’ü Anma Günü mesajı… Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 80. yılında minnet ve şükranla andıklarını söyledi.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla yazılı bir açıklama yapan Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Atatürk’ün tarımsal üretime ve emeğe verdiği değerin herkesçe bilindiğini, Büyük Önder’in bununla da yetinmeyerek, bizzat kendisinin de üretimin içinde yer aldığını ve Türk üreticisine, çiftçisine modern tarım uygulamaları konusunda rehberlik ve önderlik yaptığını hatırlattı.
Atatürk’ün “Millî ekonominin temeli tarımdır”, “Türkiye'nin sahibi hakikisi ve efendisi, hakiki müstahsil olan köylüdür. O halde, herkesten daha çok refah, saadet ve servete müstahak ve lâyık olan köylüdür” sözlerinin, bu sektöre verdiği önemin en büyük göstergesi olduğunun altını çizen Başkan Atıcı, “Çalışkan, emektar, vefakar Türk köylüsü ve çiftçisi de Ata’sının kendisine duyduğu güven, verdiği önem doğrultusunda; şartlar her ne olursa olsun üretimi ve ülkemiz ekonomisine katkıyı sürdürmektedir. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 80. yılında minnet ve şükranla anıyoruz.” dedi.