Milas Ziraat Odası > Duyurular > 2017 ÇKS Başvuruları Başladı!!

2017 ÇKS Başvuruları Başladı!!

2017 Yılı ÇKS(Çiftçi Kayıt Sistemi) müracaatları başlamış olup 30 Haziran 2017 tarihinde sona erecektir!!

Çiftçilerimizin mağduriyet yaşamaması için süresi içinde ÇKS dosyalarını güncellemeleri gerekmektedir. ÇKS güncellemesi yapılmadığı takdirde hiçbir tarımsal desteklemeden faydalanılamaz. Önceki yıllarda ÇKS yaptıran çiftçilerimiz İlçe Tarım Müdürlüğünden 2017 ÇKS evraklarını almalı, Muhtar-Aza imzalarını tamamladıktan sonra Odamıza gelip 'Çiftçi Belgesi'ni ve diğer eksik evraklarını tamamladıktan sonra İlçe Tarım Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekir. İlk kez ÇKS dosyası yapacak kişilerin öncelikle Odamıza gelerek kayıt olmaları, ÇKS evraklarını temin etmeleri gerekir.

2016 ÇKS başvurusunu yapmamış çiftçilerimiz 31.12.2016 tarihi mesai bitimine kadar 2016 ÇKS dosyalarını İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne teslim edebilirler.